- Dostajesz kompletny pakiet „know how”, obejmujący projekt wnętrza,projekt technologiczny, wykonawców, dostawców, sprzęt browarniczy, szkolenia, receptury, dostawców surowca itp.
- Dostajesz możliwość prowadzenia browaru restauracyjnego z pełnym menu w połączeniu z marką Maxi Pizza oraz zorganizowanymi dostawami dań do klienta.
- Pełne wsparcie na każdym etapie prowadzenia biznesu ( logistyka surowca, marketing, wsparcie IT, grafika, gadżety reklamowe, pomoc księgowa, pomoc w rozliczaniu produkcji piwa, szkolenie piwowarskie itp.)
- Prowadzisz ekskluzywną restaurację dającą szanse na maksymalne zyski
- Możesz dostarczać własne rzemieślnicze piwo do zewnętrznych odbiorców, co generuje dodatkowe przychody.
Wymagania:
- Posiadanie prawa do lokalu przeznaczonego na restaurację o powierzchni minimalnej 350m2 z możliwością uzyskania koncesji
- Posiadanie niezbędnych środków finansowych (od 2,5 mln PLN netto)
- Nie wymagamy doświadczenia, wszystkiego cię nauczymy
Opłaty stałe:
- Opłata za przystąpienie do sieci- 50 000 zł netto
- Cykliczne opłaty franczyzowe są negocjowane indywidualnie
Dowiedz się więcejfranczyza@maxipizza.pl