*Podana gramatura polędwicy, bavette oraz antrykotu jest wagą przed obróbką termiczną. Ostateczna waga zależy od stopnia wysmażenia, o którym samodzielnie Państwo decydują dzięki podaniu polędwicy i rib eye na oryginalnym gorącym (ponad 300° C) kamieniu lawowym z wulkanu Etna firmy Steak Rock. Jeśli życzą sobie Państwo, by nasz kucharz przygotował osobiście polędwicę lub rib eye, proszę poinformować o tym kelnera przy składaniu zamówienia.
Podana gramatura kotleta wołowego jest wagą przed obróbką termiczną. Ostateczna waga zależy od stopnia wysmażenia.
DODATKI
SOSY
DRINKI NIEWINNE
PIWO
WÓDKA
RUM
TEQUILA
GIN
WHISKY
BURBON
LIKIER
DO WYBORU CIENKIE LUB GRUBE CIASTO ORAZ PIZZA ŚREDNIA (30CM) LUB DUŻA (45CM)
PIZZA SEGMENT PREMIUM
MIĘSO: szynka / boczek / salami / kiełbasa / kabanos / wołowina / kurczak grillowany
WARZYWA / OWOCE: cebula / czerwona cebula / czosnek / kapary / oliwki czarne / oliwki zielone / rucola / szpinak / czerwona fasola / kukurydza / brokuły / pieczarki / ogórek kiszony / jalapeño / plastry pomidora / pomidorki koktajlowe / suszone pomidory / papryka / ananas
PRZYPRAWY: chili / tabasco / curry / pieprz zielony / oregano
SERY: dodatkowy ser mozzarella / ser favita / ser cheddar / ser pleśniowy Lazur srebrzysty
Cena za dodatkowy składnik do średniej pizzy – 4 zł.
Cena za dodatkowy składnik do dużej pizzy – 5 zł.
pomidorowy łagodny, pomidorowy pikantny, czosnkowy, BBQ.
Cena jednego sosu – 2,5 zł.
Cena zestawu 3 dowolnych sosów – 6 zł.